Geen verhuurzorgen meer

U wilt uw vastgoed verhuren, maar wel aan een betrouwbare partij. BeheerPro zoekt voor u de juiste huurder, die zijn geld ook waard is. Onze afdeling MakelaarPro heeft die expertise in huis en met onze partner Brinc Makelaars beschikken wij over zeer veel contacten om uw vastgoedobject snel en efficiënt in de markt te zetten. Uw onroerend goed wordt breed in de markt gepresenteerd. Bovendien beschikken wij over druk bezochte, vastgoedgerelateerde internetportals waar uw object in de schijnwerpers gezet kan worden. Door onze uitgebreide kennis van de regionale vastgoedmarkt zijn wij uitstekend op de hoogte waar vraag een aanbod zich bevinden.

Administratief beheer
Natuurlijk wilt u dat uw huurders u op tijd betalen. Maar dat betekent dan ook dat u uw notaís tijdig moet versturen of de automatische incasso geregeld moet hebben. BeheerPro neemt u die zorg uit handen. Hebt u een nieuwe huurder? Dan screenen wij en regelen dat het huurcontract wordt getekend en het proces van oplevering wordt opgemaakt. Elk contract kan aan uw specifieke situatie worden aangepast. Daarnaast is onze afdeling VVEPro gespecialiseerd in het beheer van Verenigingen van Eigenaars, bij gesplitste appartementsrechten.

Technisch beheer
Solide en kwalitatief technisch beheer zorgt niet alleen voor waardebehoud van uw onroerend goed, maar ook voor gebruiksgenot van uw huurders. Naast het professioneel opvangen en afhandelen van storings- en calamiteitenmeldingen, verzorgt BeheerPro Vastgoedmanagement ook bouwkundige inspecties. Bovendien bent u bij onze gespecialiseerde afdeling MJOPPro ook aan het juiste adres voor een gedegen meerjarenonderhoudsplanning en begroting. Zo blijft uw vastgoed in topconditie!

Verzekeringen
U wilt uw vastgoed goed beschermd hebben. Daarom is een goede verzekering een must. U moet er toch niet aan denken dat uw panden te laag verzekerd blijken te zijn, waardoor u maar een deel van de waarde van uw vastgoed van de verzekeringsmaatschappij uitgekeerd krijgt. BeheerPro zorgt in overleg met u voor een goede verzekering, waarbij u niet te laag verzekerd bent, maar wel tegen een scherp tarief zodat u ook zeker niet te veel betaalt.

00 00 00
top