00

MakelaarPro


MakelaarPro is een eigentijdse en onafhankelijke makelaarsgroep, die gebruik maakt van de nieuwste internettechnieken, waarbij klanten kunnen rekenen op het beste advies tegen een zeer scherp courtagetarief.

Wij geven betrouwbaar en onafhankelijk advies bij het aankopen, verkopen, (ver)huren en beheren van (commercieel)onroerend goed. Onze jarenlange ervaring in de onroerendgoedmarkt staat garant voor een uitstekende begeleiding. Deskundig, maar ook persoonlijk en betrokken.

Zeer scherpe tarieven
Wij werken vanuit een nieuw doordacht full service concept. Internet is onze (en uw) etalage. Via onze website staat uw object onder de aandacht van duizenden potentiële kopers; beleggers in vastgoed die onze website volgen via social media (facebook, twitter etc.) en onze nieuwsbrief.
Onze makelaars letten scherp op de kosten en nemen ‘genoegen’ met een reêle courtage. Deze kostenbesparing betaalt zich direct terug aan onze klanten in de vorm van een zeer scherp courtagetarief van 1,5% vanaf € 500.000,-.

Service
Mocht u, om welke reden dan ook, besluiten om niet met ons verder te gaan, dan rekent onze organisatie geen intrekkingskosten. U betaalt alleen voor de vooraf afgesproken werkzaamheden. Voor MakelaarPro een extra reden om zeer gemotiveerd aan het werk gaan om uw vastgoedobject zo snel mogelijk te verkopen.

Wij verkopen in een paar stappen uw vastgoed object, neemt u de eerste stap?
1. u schakelt onze organisatie in voor de verkoop van uw object
2. wij bezoeken u voor verkoopopname en persoonlijk advies
3. wij verzorgen verkoopborden en plaatsen het object op internet
4. wij verzorgen de bezichtigingen en onderhandelingen
5. als uw object is verkocht, verzorgen wij de afhandeling

Is onze no-nonsense aanpak geschikt voor u? Lees dan snel verder.

top