00

Verhuur
U wilt natuurlijk uw vastgoed verhuren, maar dan aan een betrouwbare partij. BeheerPro bewaakt dit voor u. Wij zoeken de juiste huurder en onderzoeken of de nieuwe huurder zijn geld waard is. Voor de verhuur van uw object werkt BeheerPro samen met verschillende makelaars, maar wij hebben ook zelf deze expertise in huis. Wij beschikken via de overkoepelende organisatie MakelaarPro over zeer veel contacten om uw vastgoedobject snel en efficiÎnt in de markt te zetten. Bovendien beschikken wij over druk bezochte en vastgoed gerelateerde internetportals, waar uw object duidelijk in de schijnwerpers gezet kan worden. Door onze uitgebreide kennis van de regionale vastgoedmarkt zijn wij uitstekend op de hoogte waar vraag een aanbod zich bevinden. Bent u in het bezit van ÈÈn of meer vastgoedobjecten of heeft u een vastgoedportefeuille die u verhuurt of wilt laten verhuren, dan bent u bij BeheerPro Vastgoedmanagement aan het juiste adres.

Administratief beheer
Bij het verhuren van vastgoed is het van groot belang dat u uw geld op tijd binnen krijgt. Om die reden moet u er voor zorgen dat de nota’s tijdig de deur uit gaan of de automatische incasso plaatsvindt. BeheerPro zorgt hiervoor. Heeft u een nieuwe huurder? Dan screenen wij deze en regelen wij dat het huurcontract wordt ondertekend en tevens het proces verbaal van oplevering wordt opgemaakt. Wij hebben verschillende soorten contracten in ons bestand, die wij altijd aan uw specifieke situatie kunnen aanpassen.

Technisch beheer
Omdat het takenpakket van de technisch beheerder behoorlijk complex is, kunnen wij ons goed voorstellen dat u dit beheer liever uitbesteedt aan een gespecialiseerde partij. BeheerPro Vastgoedmanagement kan hierin uw partner zijn. Wij zorgen voor bouwkundige inspecties en het opstellen van meerjaren onderhoudsplanning en -begroting. Zo zorgen wij ervoor dat uw vastgoed in een goede staat van onderhoud blijft, waardoor het zijn financiÎle waarde blijft behouden of zelfs in waarde kan stijgen.

Verzekeringen
U wilt uw vastgoed goed beschermd hebben. Daarom is een goede verzekering een must. U moet er toch niet aan denken dat uw panden te laag verzekerd blijken te zijn, waardoor u maar een deel van de waarde van uw vastgoed van de verzekeringsmaatschappij uitgekeerd krijgt. BeheerPro zorgt in overleg met u voor een goede verzekering, waarbij u niet te laag verzekerd bent, maar wel tegen een scherp tarief zodat u ook zeker niet te veel betaalt.

top