00

Met MakelaarPro heeft u geen verkoop zorgen.

Stap 1
U heeft ons ingeschakeld. Wij komen na afspraak bij u langs om u volledig te informeren aangaande het gehele verkooptraject en de actuele marktomstandigheden. Vervolgens adviseren wij u een reÎle verkoopprijs.

Stap 2
Wij hebben van u de getekende opdrachtbevestiging ontvangen en komen nogmaals bij u langs, nu om de verkoopopname uit te voeren. We nemen dan de maatvoering van het object op en inventariseren de eigenschappen voor de verkooptekst. Onze makelaar maakt foto’s van uw woning. Eventueel nemen we de sleutels van u in ontvangst. U heeft de volgende documenten klaar liggen:
– Eigendomsakte (ook wel leveringsakte)
– Hypotheekakte
– Kopie legitimatie
– WOZ-beschikking en waterschapsheffing
– Tekeningen en plattegronden van het object

Betreft het een appartementsrecht, dan legt u ook klaar:
– Financiële stukken VvE
– Laatste notulen VvE
– De splitsingsakte

Stap 3
Wij verzorgen direct de onze opvallende verkoopborden op uw object aangebracht worden en melden uw object aan op de website beleggeninpanden.nl. Het object staat nu in de ‘spotlights’. De verkoop is begonnen!

Stap 4
De eerste belangstellenden hebben zich aangemeld. Wij maken, uiteraard in overleg met u, de afspraken met deze potentiÎle kopers. De bezichtigingen zijn een belangrijk onderdeel van het verkoopproces en wij steken hier dan ook veel tijd en energie in. Al snel zal een openingsbod volgen. En natuurlijk voeren wij voor u ook de onderhandelingen.

Stap 5
Het object is verkocht! Wij verzorgen voor u de afhandeling.
MakelaarPro staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Het verkoopproces is daarom zo ingericht dat dit wordt afgerond met het opstellen van de koopakte (voorheen voorlopig koopcontract) door een -door de koper aan te wijzen- notaris. De ondertekening daarvan kan eventueel ook onder toezicht van deze notaris plaatsvinden. De eventuele bijkomende kosten voor het opstellen van de koopakte komen, net zoals de kosten voor de leverings- en hypotheekakte, voor rekening van koper.

Wij zorgen ervoor dat alles soepel en makkelijk verloopt zodat u geen zorgen heeft. Wij werken volgens een beproefd concept: overzichtelijk, makkelijk en helder. En u betaalt bij MakelaarPro nooit te veel!

Waarom MakelaarPro?
Wanneer u MakelaarPro inschakelt, laat u de zaak niet over aan de eerste de beste. U kiest voor prijs, kwaliteit en een geweldige naam!

Natuurlijk zijn er veel meer voordelen. We noemen onder andere:

Kennis van de markt
Door de zoekopdrachten op de website van beleggeninpanden.nl kennen wij de kopers in beleggings vastgoed. Zo kunnen wij kopers en verkopers eenvoudig en snel bij elkaar brengen. Onze makelaars zijn allround, en daarom zeer goed op de hoogte van lokale omstandigheden. Zij kunnen u dan ook alles vertellen over het winkelaanbod, het openbaar vervoer, scholen en andere objecten die er te koop staan.

Opleiding
De makelaar wordt voortdurend geschoold en is op de hoogte van alle op het vakgebied relevante ontwikkelingen en gebeurtenissen, zowel op landelijk als op regionaal niveau. Mocht één van onze makelaars onverhoopt ergens niet uitkomen, dan kan hij of zij altijd terecht bij de Brinc Makelaars helpdesk.

Integriteit
Onze makelaars voorkomen belangenverstrengeling. Hij of zij treedt op voor één partij en vooraf wordt duidelijk aangegeven voor welke partij wordt opgetreden. Dat is wel zo duidelijk voor alle betrokkenen. Tevens hebben al onze makelaars zich geconformeerd aan onze ‘erecode’.

Financiële diensten
MakelaarPro verzorgt niet alleen uw aan- of verkoopopdracht maar u kunt tevens gebruik maken van de overige diensten, zoals beheer- en management.

Internet
MakelaarPro is een zogenaamde Internet-makelaardij. Doordat we het Internet als onze ‘etalage’ gebruiken, kunnen we tegen zeer gereduceerde prijzen onze full service diensten aanbieden.

top