00

VVEPro is gespecialiseerd in het beheer van Verenigingen van Eigenaren. VVEPro verzorgt op professionele wijze het financieel, administratief en technisch beheer van uw Vereniging van Eigenaren. Ons beheerpakket is compleet samengesteld om uw vereniging optimaal te laten functioneren.

Van een eigenaar van een appartementsrecht kan men niet verwachten dat hij of zij volledig op de hoogte is van alle wetgeving op het gebied van VvE’s. Ook op het gebied van onderhoud zal de gemiddelde appartementsrechteigenaar niet de benodigde deskundigheid hebben om te weten hoe en wanneer wat moet gebeuren. En juist die specialistische kennis heeft VVEPro in huis.

Het VVEPro Beheerpakket
Met het VVEPro Beheerpakket verzorgen wij het volledige beheer van uw vereniging. Financieel beheer, administratief beheer, technisch beheer, secretariÎle diensten, verzekeringen en juridische diensten. Wij bieden gedegen en compleet VvE-beheer voor kleine en grote verenigingen, dit gebeurt in samenwerking met gecertificeerde partners.

Het administratief beheer van uw vereniging moet transparant zijn.
“Dat kan met de modernste internet technieken”.
Het beheer van de financiÎle administratie is waarschijnlijk het meest belangrijke element voor een Vereniging van Eigenaren. Er gaat namelijk nogal wat in om. Zo kunnen de reserves zeer snel oplopen tot tienduizenden euro’s. Dan wilt u wel dat daar professioneel mee wordt omgegaan. En wat als uw buurman een achterstand in betaling heeft? Geen leuke klus om daar even aan te bellen. Reden genoeg om de professionals van VVEPro in te schakelen. Iedere appartementseigenaar heeft bij VVEPro 365 dagen per jaar toegang tot het ledengedeelte van de VvE-website. Met een unieke inlogcode kan ieder lid 24 uur per dag en 7 dagen per week de informatie van de VvE bekijken.

top